ZASS Aparat de vidat alimente Zass ZVS 05, 110W, Panou tactil digital, Functie Pulse, 6 litri min, Alb (ZVS05White)

ZASS Aparat de vidat alimente Zass ZVS 05, 110W, Panou tactil digital, Functie Pulse, 6 litri min, Alb (ZVS05White)

480,00 RON

Ofertele pentru produsul

 

ZASS Aparat de vidat alimente Zass ZVS 05, 110W, Panou tactil digital, Functie Pulse, 6 litri min, Alb (ZVS05White)

480,00 RON
+ 19,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
alectro.ro
Descrierea produsului
Confortul este la indemana ta cu noua serie de aparate de vidat alimente ZASSPastreaza gustul prospetimii, amabaleaza in vid! Formeaza-ti un obicei de consum prin care sa eviti risipa si sa pastrezi alimentele in siguranta pentru mai mult timp. Vidarea previne degradarea. DE CE SA ALEGI UN APARAT DE VIDAT ALIMENTE ZASS?Salvezi hrana: vidate, fructele, legumele, verdeturile, ciupercile si semintele isi pastreaza gustul, aroma initiala si nutrientii; carnea isi mentine savoarea; branzeturile isi pastreaza gradul de maturare. Salvezi timp: petreci mai putin timp la cumparaturi, pastrezi alimentele proaspete mai mult timp. Salvezi bani: pastrezi ceea ce ti-a ramas, proaspat si delicios. Salvezi spatiu: alimentele vidate ocupa mai putin spatiu in camara, frigider sau congelator. Putere de 110WAvantajoasa vidarii sub presiuneViteza mare de vidareViteza de vidare: 6 L min. Port pentru extensieVidare caserole (caserolele se vand separat). Control tactilPanou tactil digital, cu butoane intuitive, usor de utilizat. Latime mare de sigilarePentru folie cu latimea de maxim 30cm. PresiunePresiune vid: -0,58 bar. AVANTAJELE AMBALARII IN VID:Creste durata de valabilitate a produselor Incetineste procesul de alterare Alimentele sunt protejate de influenta factorilor externi (praf, bacterii, contactul cu aerul) Reducerea utilizarii conservantilor Pastrarea aromei naturale a ingredientelor Reducerea spatiului de depozitare Portionarea mai facila a alimentelorMODUL DE FUNCTIONAREAparatele de vidat cu aspiratie externa functioneaza pe baza unui principiu simplu: extrag aerul si umiditatea din punga sau caserola de vidare, astfel, in interiorul acestor ambalajelor se creeaza un mediu care conserva calitatile produselor alimentare, le protejeaza de influenta factorilor externi si le prelungeste termenul de valabilitate. Acest tip de aparate se folosesc doar cu pungi de ambalare gofrate, fiecare dispozitiv in parte fiind compatibil cu o anumita punga sau rola de ambalat. VIDARE DELICATAAparatul de vidat are un design minimalist. Compact, dotat cu un sistem special de control al temperaturii pentru o functionare continua pe o perioada mai lunga de timp. Include si mini taietor de pungi detasabil si tub pentru caserola de vidare care se poate achizitiona separat de aparat pentru a fi utilizata pentru conservarea alimentelor solide, uscate si umede. Aparatul este dotat cu un Panou tactil digital, cu butoane intuitive, usor de utilizat, aferente mai multor tipuri de vidare. Pentru ca presiunea de vidare este setata sa fie ridicata, aparatul a fost conceput cu o functie speciala Pulse, ideala pentru vidarea alimentelor delicate, pentru ca acestea sa nu se striveasca in timpul vidarii. MINITAIETOR DE PUNGI DETASABILPentru usurinta in formarea pungilor de vidare taind dintr-o rola, aparatul de vidat include un minitatietor detasabil care facilitateaza taierea perfecta dintr-o rola, pe canalul de delimitare aferent taierii. VIDAREA IN CASEROLEPentru vidarea lichidelor in caserole, aparatul de vidat este dotat cu separator detasabil ulei-apa incorporat si tavita de colectare detasabila unde se acumuleaza excesul de lichide si mici resturi ce apar in timpul vidarii alimentelor. Modul de vidare Canister este singurul mod adecvat vidarii produselor lichide, acestea de fiecare data trebuiesc introduse in caserole de vidare si nu in pungi sau role. Posibilitatea de vidare a lichidelor, atunci cand nu se foloseste o caserola de vidare, este inghetarea prealabila a lichidului intr-un recipient oarecare, desprinderea bucatii solide si vidarea acesteia intr-o punga sau rola de vidat. PASTREAZA PROSPETIMEA PENTRU MAI MULT TIMPAerul este inamicul prospetimii si cauza primara a degradarii alimentelor pastrate in camara, frigider sau congelator. Aparatele de vidat indeparteaza aerul si umiditatea din jurul alimentelor introduse in pungi speciale pentru vidare si astfel inchiderea alimentelor in vid previne degradarea acestora. Siguranta alimentara data de indepartarea aerului inseamna - incetinirea procesului de dezvoltare a bacteriilor care determina degradarea mancarii - garantia ca ingredientele isi vor pastra calitatile nutritive un timp mai indelungatAmbalarea in vid NU reprezinta un substitut pentru refrigerare sau congelare. Oricare aliment perisabil care este recomandat sa fie refrigerat sau congelat, dupa ambalarea in vid va necesita de asemenea refrigerare, respectiv congelare. CONSUMABILELE PENTRU VIDARE- de tip role si pungi gofrate utilizate impreuna cu aparatele de vidat au o textura speciala, o parte neteda si cealalta gofrata (embosata), fapt care faciliteaza vidarea (doar capatul pungii se introduce in aparat in momentul vidarii, restul pachetului ramanand in exteriorul aparatului). Acest tip special de ambalaje reprezinta o caracteristica esentiala fara de care aparatul nu ar putea face corect vidarea. - de tip caserole faciliteaza consumarea in timp util a continutului, capacul fiind dotat cu un dispozitiv de setare a datei la care a fost conservat

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.