Silvercrest SFS 110 A1

Silvercrest SFS 110 A1

Silvercrest SFS 110 A1

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
- economiseste spatiu in frigider
- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)- timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:
- carne - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 15-20 luni
- peste - conditii normale: 3-4 luni; ambalate vid: 12 luni
- legume - conditii normale: 10 luni; ambalate vid: 18-24 luni
 
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:
- carne cruda - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile
- peste proaspat - conditii normale: 1-3 zile; ambalate vid: 4-5 zile
- vanat - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6 zile
- salam feliat - conditii normale: 4-6 zile; ambalate vid: 22 zile
- salam - conditii normale: 7-14 zile; ambalate vid: 25-40 zile
- cascaval - conditii normale: 6-20 zile; ambalate vid: 25-60 zile
- legume - conditii normale: 1-4 zile; ambalate vid: 8-10 zile
- fructe - conditii normale: 5-8 zile; ambalate vid: 10-14 zile
- paste/Orez/Lasagna - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile
- carne gatita     3-4 zile - conditii normale: 10-15 zile
- dulciuri, deserturi - conditii normale: 5 zile; ambalate vid: 18-20 zile
 
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:
- paine - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6-8 zile
- biscuiti - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 12 luni
- paste/orez - conditii normale: 6 luni; ambalate vid: 12 luni
- faina - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni
- cafea - conditii normale: 3 luni; ambalate vid: 12 luni
- ceai - conditii normale: 5 luni; ambalate vid: 12 luni
- fructe uscate - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni Caracteristici: - Alimentare la priza
- Dimensiuni: 391 mm (L) x 143 mm (A) x 78 mm (H)
- Latimea maxima a pungii: 280 mm
- Tensiune de operare 220 - 240 V ∼, 50 Hz
- Consum 110 W
- Durata de funcţionare recomandată: 20 secunde
- Durata de pauză recomandată: 80 secunde
- 2 in 1: Vidare si sigilare intr-o singura etapa de lucru
- Functie separata de sigilare
- Functie de oprire Pachetul contine:
- aparatul de vidat
- o rola cu dimensiunile 28 cm x 300 cm
- manual de utilizare Garantie: 24 luni


Denumiri similare la Aparat de lipit pungi Silvercrest SFS 110 A1: SFS 110 A 1, SFS110A1


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.