Ofertele pentru produsul

 

TOYA Aparat vidat 175W 67882 (67882)

233,00 RON
+ 25,00 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
profiscule.ro
 

Lund Aparat de vidat produse alimentare 175W Lund 67882 (67882)

Produs original, cu garanție.

281,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
bricolaj.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 233,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse TOYA: TOYA Aparat de lipit pungi

Steba VK 6 Aparat de lipit pungi 0,00 RON Steba VK 6 Severin FS3604 (KHKGB008) Aparat de lipit pungi de la 127,99 RON Severin FS3604 (KHKGB008) CASO Design VC 380 Aparat de lipit pungi de la 601,50 RON CASO Design VC 380 CASO Design VC 480 Aparat de lipit pungi de la 721,16 RON CASO Design VC 480
Descrierea produsului
Putere 175 W
Latime maxima sac 28 cm
Functie vidare Da
Functie impuls Da
Functie umeda Nu
Cutter integrat Nu
Suport folie incorporat Nu

Dimensiuni

Latime 340 mm
Inaltime 64 mm
Adancime 150 mm
Greutate 1.4 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W Caracteristici tehnice: Masina de ambalat in vid este utilizata pentru ambalarea sub vid a produselor alimentare in pungi speciale. Datorita acestor ambalaje, alimentele isi pastreaza prospetimea si valoarea nutritionala mai mult timp. - Butonul „Ambalare - pornirea procesului de ambalare - Butonul „Oprire - oprirea procesului de ambalare in orice moment - Butonul „Sudare - pornirea procesului de sudare la cerere, de ex. In timpul aspiratiei in modul impuls - Butonul „Impuls - pornire momentana al masinii de sudat, ideal pentru ambalarea produselor delicate - Lampa de control - semnaleaza ca dispozitivul functioneaza - Puteti folosi pungi zimtate pentru ambalarea alimentelor sudate pe 3 margini sau pungi pentru ambalarea alimentelor sub forma unei maneci infasurate pe o rola. - Latimea maxima a filmului de 28 cm, lungimea dupa cum este necesar - Grosimea maxima a pungii 200μ (microni) - Suport cablu - pentru a ascunde excesul de cablu - Functionare stabila cu cauciucul picioarelor - Intrerupator de siguranta Sfaturi pentru ambalarea sub vid a alimentelor: - Pentru cele mai bune rezultate, ambalarea in vid a alimentelor proaspete. - Daca calitatea alimentelor se deterioreaza, ambalarea sub vid poate intarzia procesul, dar nu o va opri niciodata. Bacteriile si microorganismele anaerobe care pot functiona intr-un mediu cu oxigen scazut inca deterioreaza calitatea alimentelor. - Gatirea, dezghetarea si incalzirea alimentelor ambalate sub vid in apa pastreaza gustul alimentelor si usureaza pastrarea lor curata. - Cand incalziti alimentele ambalate sub vid intr-un cuptor cu microunde, puneti intotdeauna punga cu gauri in mai multe locuri pentru a permite evacuarea aerului fierbinte. - Alimentele ambalate sub vid pot fi incalzite prin scufundare si incalzire in apa calda, temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 75 de grade C. La ambalarea carnii si a pestelui, se recomanda plasarea alimentelor in congelator timp de 1-2 ore mai intai. Acest lucru va lega sucurile prezente in mod natural in alimente si isi va pastra forma. Daca nu este posibil sa se raceasca in prealabil mancarea, se recomanda sa asezati un prosop de hartie laminat slab intre mancare si marginea pungii care urmeaza sa fie sigilata. Prosopul va absorbi sucurile care ies din alimente in timpul aspirarii aerului. La ambalarea branzeturilor, se recomanda ambalarea restului de branza dupa fiecare utilizare. Daca se foloseste o punga suficient de mare, aceasta poate fi refolosita dupa taierea sigiliului. Inainte de ambalarea legumelor in vid, se recomanda sa le stergeti. Albirea va opri enzimele care pot pierde aroma, culoarea si textura. Pentru a albi legumele, inmuiati-le in apa clocotita timp de cateva secunde, apoi scoateti-le si scufundati-le in apa rece. Timpul de albire depinde de tipul de legume. Cu cat legumele sunt mai fine si mai delicate, cu atat timpul de albire este mai scurt. Albirea se poate face, de asemenea, folosind un cuptor cu microunde sau abur. Inainte de a ambala alimentele lichide sub vid, de exemplu, supele, trebuie sa le congelati intr-un vas separat, a carui forma si dimensiune trebuie selectate astfel incat produsul congelat sa se incadreze in punga. Dupa congelare, produsul trebuie indepartat din vas, introdus in punga, ambalat sub vid si apoi pus inapoi in congelator. Alimentele ambalate sub vid pot fi incalzite prin scufundare si incalzire in apa calda, temperatura apei nu poate depasi 75 de grade C Regim de lucru Profesional Frecventa 50 Hz Tensiune 230 V Putere 175 W Greutate neta 1,4 Kg Grad de protectie IPX0 Dimensiuni 340 x 150 x 64 mm Clasa de protectie II Latimea sacului (maxim) 28 mm Debit de aer 16 l / min Presiune negativa generate de la -65 la -80 kPa


Denumiri similare la Aparat de lipit pungi TOYA LUND 67882: LUND67882


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.