LAICA Caserola de vidat si marinat Laica VT3304, 2L

LAICA Caserola de vidat si marinat Laica VT3304, 2L

69,53 RON
 

LAICA Caserola de vidat si marinat Laica VT3304, 2L

69,53 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
laicashop.ro
Descrierea produsului
Caserola pentru vidat si marinat alimente Laica VT3304 Pachetul contine: o caserola hexagonalade capacitate 2 litri; furtun pentru conectarea la aparatul de vidat. Caserola poate fi utilizata pentru: Vidat (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3104, VT3111, VT3114, VT3117, VT3118, VT3120, VT3240); Marinare rapida (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3118, VT3120 si VT3240). Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile. Caserolele Laica VT3304 sunt fabricate din plastic SAN (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA. Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde. Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase. Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20oC + 60oC). Instructiuni de utilizare: Umpleti caserola pana la un maxim de 3 cm sub marginea superioara. Puneti capacul si rotiti dezaeratorul in pozitia SEAL. Racordati caserola la aparatul de vidat folosind furtunul din pachet. Apasati tasta aparatului aferenta inceperii procesului de vidat sau marinare rapida si asteptati oprirea automata. Deconectati furtunul de la caserola. Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Mezeluri feliate 4-6 zile 15-18 zile Mezeluri 7-14 zile 25-40zile Branzeturi tari si maturate 6-20 zile 25-60zile Legume proaspete 1-4 zile 18-20zile Fructe proaspete 5-8 zile 8-10 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 10 zile Carne gatita 4-5 zile 8-10 zile Dulciuri, deserturi proaspete 5 zile 15-20zile Alimente pastrate la temperatura camerei(+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Paine 2 zile 7-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.