LAICA Aparat de vidat Laica VT3225 (VT3225)

LAICA Aparat de vidat Laica VT3225 (VT3225)

629,00 RON
 

LAICA Aparat de vidat Laica VT3225 (VT3225)

629,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ambideco.ro
Descrierea produsului
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3225. Aparatul de vidat Laica VT3225 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.   Laica VT3225 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.   Comandarea functiilor se face de la cele 7 taste. LED-urile de pe capac indica progresul procesului selectat.   Puterea de aspiratie se poate selecta intre cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat.   Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude.   Aparatul de vidat Laica VT3225 este dotat cu functia de marinare rapida.   Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3225 este prevazut cu compartiment pentru pastrarea rolei si cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita.   Utilizarea aparatului: 
  • Tasta Sealing SET:  permite sa se selecteze timpul de sigilare, in functie de alimentele care se ambaleaza: 1 pentru alimente uscate, cum ar fi painea, pastele fainoase, biscuitii; 2 pentru alimente umede, ce contin lichide si umiditate, cum ar fi fructele, legumele si mezelurile; 3 pentru alimentele patrunse de apa sau cu multa umiditate, cum ar fi carnurile si legumele gatite.
  • Tasta VACUUM: permite sa se selecteze puterea de aspirare a aparatului, in functie de alimentele care se ambaleaza: GENTLE adecvata pentru alimentele cu consistenta mai delicata, cum ar fi fructele si legumele; NORMAL adecvata pentru toate celelalte alimente.
  • Tasta Automatic / STOP: activează ciclul automat de aspirare si sigilare.
  • Tasta SEAL: aparatul va efectua sigilarea pungii sau rolei.
  • Tasta Canister: activeaza ciclul de vidare a recipientelor.
  • Tastă MARINATE: la apasarea acestei taste va incepe ciclul specific de marinare rapida.
  • Tasta PULSE/vacuum: activeaza vidarea pe baza de impulsuri, la apasarea tastei va incepe aspirarea aerului, ce se va intrerupe la eliberarea tastei.
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL. Pentru o sigilare cat mai sigura a pungilor, aparatul este dotat cu banda dubla de sigilare.   Aparatul de vidat este dotat cu camera detasabila de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces.   Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 18 litri/minut.   Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate.   Aparatul de vidat Laica VT3225 vine pregatit cu: 
  • doua role de dimensiuni 28 x 600 cm; 
  • furtun pentru vidare si marinare caserole;
  • cutter pentru pungi si role.
Laica VT3225 este in garantie timp de 2 ani. Specificatii tehnice: 
  • debit de aer  18 l/min;  
  • putere compresor  120W;
  • putere de aspirare  -800 mbar;
  • alimentare la priza;
  • dimensiuni 40,2 x 15 x 19,5 cm;
  • greutatea: 2,85 kg;
  • latime maxima punga/rola 30 cm.
Pachetul contine : aparat de vidat Laica VT3225, 2 role 28x600 cm, 2 role 25x300, furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role integrat in carcasa, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana. Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile: 
  • orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm; 
  • pungile refolosibile VT3506 si VT3507;
  • caserolele pentru vidare si marinare VT3304 si VT3305.
Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16 o C / -20 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne4-5 luni15-20 luniPeste3-4 luni12 luniLegume10 luni18-24 luni   Alimente pastrate in frigider (+3 o C / +6 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda2-3 zile6-9 zilePeste proaspat1-3 zile4-5 zileVanat2 zile6 zileSalam feliat4-6 zile22 zileSalam7-14 zile25-40 zileCascaval6-20 zile25-60 zileLegume1-4 zile8-10 zileFructe5-8 zile10-14 zilePaste/Orez/Lasagna2-3 zile6-9 zileCarne gatita3-4 zile10-15 zileDulciuri, deserturi5 zile18-20 zile   Alimente pastrate la temperatura camerei (+23 o C/ +27 o C) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Paine2 zile6-8 zileBiscuiti4-5 luni12 luniPaste/orez6 luni12 luniFaina4 luni12 luniCafea3 luni12 luniCeai5 luni12 luniFructe uscate4 luni12 luni

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.