LAICA Aparat de ambalare in vid Laica VT3210, 9L/min, 100W

LAICA Aparat de ambalare in vid Laica VT3210, 9L/min, 100W

246,32 RON
 

LAICA Aparat de ambalare in vid Laica VT3210, 9L/min, 100W

246,32 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
laicashop.ro
Descrierea produsului
Aparatul de vidat Laica VT3210 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Laica VT3210 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere. Designul Extra Slim face acest aparat usor de depozitat in orice bucatarie. Utilizarea aparatului: Tasta SEAL/STOP : daca apasati aceasta tasta aparatul va efectua sigilarea; se blocheaza aspirarea aerului si punga este sigilata in mod automat. Tasta AUTOMATIC/STOP : daca apasati aceasta tasta masina va efectua automat ciclul de aspirare si sigilare a pungii. Cand masina este in functiune aceasta tasta blocheaza functia selectata anterior. Activeaza ciclul de vidare al recipientelor. Vidarea recipientelor / caserolelor: Conectati furtunul pentru recipiente, introducand unul din capeteleacestuia in priza de aer, iar celalalt capat in priza de pe capacul recipientului. Apasati de doua ori tasta Automatic Stop pentru a incepe ciclu automat de aspirare. Tasta Pulse Vacuum : activeaza vidarea pe baza de impulsuri, la apasarea tastei va incepe aspirarea aerului care se va intrerupe la eliberarea tastei. In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei Seal/Stop. Aparatul de vidat este dotat cu camera de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces. Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 9 litri/minut. Poate vida hrana umeda si alimente uscate. Aparatul de vidat Laica VT3210 vine pregatit cu: o rola pentru vidat; un furtun pentru vidarea caserolelor. Laica VT3210 este in garantie timp de 2 ani. Specificatii tehnice:latime maxima punga/rola = 30 cm. greutatea: 1,24 kg;dimensiuni L= 36,5; W= 10,0; D= 7 cm;alimentare la priza;putere de aspirare -600 mbar;putere compresor 100W;debit de aer 9 l/min;Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3210, rola pentru vidat, furtun pentru vidare caserole, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana. Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu: orice pungi sau role Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm;caserolele VT3304 si VT3305;caserolele din sticla VT3306 si VT3307. Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22 zile Salam 7-14 zile 25-40 zile Cascaval 6-20 zile 25-60 zile Legume 1-4 zile 8-10 zile Fructe 5-8 zile 10-14 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid Paine 2 zile 6-8 zile Biscuiti 4-5 luni 12 luni Paste/orez 6 luni 12 luni Faina 4 luni 12 luni Cafea 3 luni 12 luni Ceai 5 luni 12 luni Fructe uscate 4 luni 12 luni

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.