LAICA Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Professional, 20L/min, 130W

LAICA Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Professional, 20L/min, 130W

695,30 RON
 

LAICA Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Professional, 20L/min, 130W

695,30 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
laicashop.ro
Descrierea produsului
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3120 Professional. Aparatul de vidat Laica VT3120 Professional absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Laica VT3120 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere dotat cu pompa dubla de aspirare. Comandarea functiilor se face de la cele 7 taste. Display-ul de pe capac indica progresul procesului selectat. Puterea de aspiratie se poate selecta intre cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat. Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude. Aparatul de vidat Laica VT3120 este dotat cu functia de marinare rapida. Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3120 este prevazut cu compartiment pentru pastrarea rolei si cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita. Utilizarea aparatului: Tasta \ VACUUM\ : apasnd aceasta tasta puteti selecta puterea de aspiratie a aparatului: GENTLE pentru alimente delicate si fragile, NORMAL pentru toate celelalte alimente. Tasta \ FOOD\ : apasnd aceasta tasta puteti selecta tipul de lipire al aparatului: DRY pentru alimente uscate care au nevoie de timp scurt de sigilare, MOIST pentru alimente umede care conin lichide si WET pentru alimente ude. Tasta \ AUTOMATIC/STOP\ : aparatul va selecta automat ciclul de aspiratie si sigilare a pungii. Tasta SEAL: daca apasai aceasta tasta aparatul va efectua sigilarea; se blocheaza aspirarea aerului i punga este sigilata in mod automat. Tasta PULSE VACUUM: aceasta tasta permite vidarea cu impulsuri, la apasare incepe aspiratia iar la eliberare se opreste. Tasta CANISTER: apasnd aceasta tasta aparatul va incepe ciclul de vidare pentru recipiente. Tasta MARINATE: apasnd aceasta tasta aparatul va incepe ciclul specific pentru marinare rapida. Afisaj PROGRESS: indicator luminos numeric care arata progresul procesului selectat. In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL. Pentru o sigilare cat mai sigura a pungilor, aparatul este dotat cu banda dubla de sigilare. Aparatul de vidat este dotat cu camera detasabila de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces. Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 20 litri/minut. Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate. Aparatul de vidat Laica VT3120 Professional vine pregatit cu: o rola cu dimensiuni 20 x 500 cm; o rola cu dimensiuni 28 x 500 cm. Laica VT3120 Professional este in garantie timp de 2 ani. Specificatii tehnice: debit de aer 20 l/min; putere compresor 130W; putere de aspirare -900 mbar; alimentare la priza; dimensiuni L= 40,0; W= 20,0; D= 16,0 cm; greutatea: 2,8 kg; latime maxima punga/rola 30 cm. Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3120 Professional, o rola (20x500 cm), o rola (28x500 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role integrat in carcasa, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana. Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile: orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm; pungile refolosibile VT3506 si VT3507; caserola petru marinare VT3304 si VT3305;caserolele din sticla VT3306 si VT3307. Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid: Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori; Economiseste spatiu in frigider; Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile. Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne 4-5 luni 15-20 luni Peste 3-4 luni 12 luni Legume 10 luni 18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile Vanat 2 zile 6 zile Salam feliat 4-6 zile 22 zile Salam 7-14 zile 25-40 zile Cascaval 6-20 zile 25-60 zile Legume 1-4 zile 8-10 zile Fructe 5-8 zile 10-14 zile Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile Dulc...

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.