Ofertele pentru produsul

 

ETA 6762 90000 Atmos II Aparat de vidat negru / inoxidabil oţel (ETA676290000)

442,73 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro
 

Eta 676290000 FOTOGRAFUL (676290000)

468,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 442,73 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ETA: ETA Aparat de lipit pungi

Gastroback 46008 Aparat de lipit pungi de la 408,99 RON Gastroback 46008 CASO Design VC 300 PRO (01392) Aparat de lipit pungi de la 567,29 RON CASO Design VC 300 PRO (01392) Proficook PC-VK 1080 Aparat de lipit pungi de la 288,50 RON Proficook PC-VK 1080 Gorenje VS120E Aparat de lipit pungi de la 339,23 RON Gorenje VS120E
Descrierea produsului
Putere 120 W
Latime maxima sac 30 cm
Functie vidare Da
Functie impuls Nu
Functie umeda Da
Cutter integrat Nu
Suport folie incorporat Nu

Dimensiuni

Latime 410 mm
Inaltime 90 mm
Adancime 180 mm
Greutate 2.6 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Căutați o soluție pentru a prelungi durata de depozitare a alimentelor și pentru a evita risipa? aparatul de sudură a foliei eta atmos ii va fi partenerul dumneavoastră ideal. este complet automată - fixează ferm folia, aspiră aerul și sigilează ambalajul cu o etanșare uniformă și puternică. forța de aspirare maximă -0,8 bar.
.
.
.
. eta atmos ii are un mod de vid cu două setări de putere, ceea ce îl face soluția ideală atât pentru ambalarea alimentelor uscate, cât și a celor umede. atunci când se aspiră ierburi sau ciuperci, se recomandă să se utilizeze doar intensități mai mici pentru a evita deformarea materiilor prime.
.
.
.
. datorită funcției sale unice de marinare, va fi vedeta oricărui grătar de vară. folosiți o conservă vidată potrivită în acest scop. vidul creat dilată fibrele de carne, facilitând absorbția marinadei. astfel, carnea se marinează mai repede și mai bine.
.

. puteți, de asemenea, să congelați alimentele ambalate în vid în pungi, economisind mult spațiu în congelator. cu toate acestea, pentru utilizare, nu este nevoie să despachetați - puteți încălzi sau găti alimentele cu sacul.
.
.
.
. sous vide la domiciliu
.

metoda de gătit în vid la o temperatură constant scăzută, cunoscută sub denumirea de sous-vide, nu mai este apanajul restaurantelor de lux. pur și simplu puneți alimentele ambalate în vid într-o baie de apă. fiecare fel de mâncare necesită o temperatură specifică a apei și timpi de gătire diferiți. dar regulile merită să fie respectate! răsplata este o mâncare delicioasă și suculentă, plină de aromă și nutrienți.
.
.

.

. nu doar pentru mâncare

puteți profita de acest aparat și în afara bucătăriei. eta atmos ii este, de asemenea, ideal pentru protejarea documentelor și a obiectelor de valoare. înfășurați-vă obiectele de valoare, medicamentele sau chiar portofelul și protejați-le de umezeală sau alte lichide.
.
.

. pungile de vid nu trebuie aruncate după o singură utilizare, ci pot fi refolosite de mai multe ori. acest lucru nu salvează doar mediul înconjurător, ci și portofelul dumneavoastră. pachetul conține 5 saci de 20 x 30 cm și o folie de 20 cm lățime și 2 m lungime. de asemenea, o cutie de aspirare de 1 l cu furtun de aspirare.
.
.
.
. în timpul funcționării, o siguranță termică vă asigură siguranța, împiedicând supraîncălzirea dispozitivului. un indicator luminos vă arată dacă dispozitivul funcționează și ce funcție folosește. cablul de alimentare are o lungime de 1 m și poate fi înfășurat direct pe dispozitiv. gata cu cablurile inestetice care vă aglomerează blatul din bucătărie.
.

.

complet automat: închide bine filmul, aspiră aerul, face o cusătură
.
funcția de aspirare a aerului
.
funcție de sudare separată
.
sudură de înaltă calitate (omogenă și puternică)
.
funcție unică de marinare
.
pregătirea alimentelor uscate și umede
.
două setări ale puterii de aspirare (normal, delicat)
.
stocarea alimentelor pentru a asigura o durată de depozitare mai lungă
.
de asemenea, potrivit pentru protejarea diferitelor obiecte (documente, obiecte de valoare etc. ) de umiditate și efecte nedorite
.
alimentele din pungi pot fi congelate și încălzite
.
pungile pot fi refolosite după spălare
.
recipient detașabil pentru lichidul scurs
.
indicator luminos de aspirare și de sudură
.
forța de aspirație max. -0,8 bar
.
siguranță termică de siguranță
.
spațiu de depozitare a cablului de alimentare
.
lungime cablu de alimentare 1 m
.
consumul de energie electrică 120 w

.
nivel de zgomot acustic 85 db(a) re 1pw

accesorii (ambalaj inclus):

pungi 20 x 30 cm (5 bucăți)

folii cu lungimea de 2 m și lățimea de 20 cm

.
tub de aspirație
.

. cutie de vid (volum 1000 ml)
.
.
.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.