LAICA VT3117

LAICA VT3117

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Ambalarea in vid - descrierea procedeului: Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul
ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului
intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea
aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita
contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la
alterarea produsului. In lipsa
oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este
stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest
fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta. Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat  Laica VT3117 . Aparatul de vidat  Laica VT3117 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Laica VT3117 functioneaza complet automat cu ajutorul unui  compresor de mare putere . Utilizarea aparatului:
  • Tasta ASPIRAZIONE: apăsaţi această
    tastă pentru a selecta puterea de aspirare a aparatului în funcţie de
    tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: aspirare "NORMALE"
    (NORMALĂ): potrivită pentru toate celelalte tipuri de alimente;
    aspirare DELICATA (DELICAT): potrivită pentru alimente delicate şi
    fragile cum ar fi fructele şi legumele.
  • Tasta "ALIMENTI" (ALIMENTE):
    apăsaţi această tastă pentru a selecta timpul de sigilare al aparatului
    în funcţie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: alimente
    "SECCHI" (USCATE): cum ar fi pâinea, pastele, biscuiţii şi produse
    similare care necesită un timp de sigilare redus; alimente "UMIDI"
    (UMEDE): cum ar fi fructele, legumele etc. , toate alimentele care
    conţin lichide şi au un grad înalt de umiditate şi necesită prin urmare
    un timp de sigilare mai mare.
  • Tasta SALDA: dacă apăsaţi această
    tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi
    punga este sigilată în mod automat.
  • Tasta AUTO: dacă apăsaţi această tastă maşina va efectua automat ciclul de aspirare şi sigilare a pungii.
  • Tasta STOP: dacă apăsaţi această tastă când maşina este în funcţiune, veţi opri funcţia selectată anterior.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 12 litri/minut. Putere de aspirare: -800 mbar. Preesiune de vacuum variabila: normala sau delicata. Poate vida hrana umeda si alimente uscate. Aparatul de vidat  Laica VT3117 vine pregatit cu:
  • 5 pungi pt. alimente de 20 x 30 cm;
  • o rola de dimensiuni 20 x 200 cm.
Laica VT3117 este in garantie timp de 2 ani. Specificatii tehnice:
  • debit de aer 12 l/min;
  • putere compresor 110W;
  • presiune de vacuum ajustabila;
  • putere de aspirare -800 mbar;
  • alimentare la priza;
  • dimensiuni L= 35.5, W= 14.6, D= 7.6 cm;
  • greutatea: 1,2 kg;
  • latime maxima punga/rola 28 cm.



Denumiri similare la Aparat de lipit pungi LAICA VT3117: VT 3117


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.